Logo_screen_shot_2017-02-02_at_13.55.16

In de zomer van 2016 lanceerde het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei voor het eerst het speciale kidsprogramma met het daarbij horende Heuvelrug Doe & Ontdekboek. Deze succesvolle campagne wordt dit jaar voortgezet. Voor het nieuwe Heuvelrug Doe & Ontdekboek is het RBT Heuvelrug & Vallei nu op zoek naar een covermodel. Dat meldt de Op de Heuvelrug.

Het Doe & Ontdekboek is samen met de jeugd ontwikkeld en samengesteld. Michiel van der Schaaf, directeur van RBT Utrechtse Heuvelrug & Vallei vertelt hierover: “Door kinderen zelf te vragen wat ze willen, kom je tot verrassende inzichten die leiden tot producten die werken zoals het Doe & Ontdekboek. Hoe leuk is het dan als er een jongen of meisje uit de regio het nieuwe covermodel wordt.”

In het Heuvelrug Doe & Ontdekboek staan leuke raadsels en puzzels, kortingsbonnen voor leuke activiteiten in de regio en nog veel meer. Van het boek worden 10 duizend exemplaren gedrukt die vanaf eind april onder andere verkrijgbaar zijn op diverse vakantieparken, campings, VVV’s en attracties op de Heuvelrug & in de Vallei.

Kinderen tussen 9 en 12 jaar oud kunnen covermodel worden van het Heuvelrug Doe & Ontdekboek. Zij kunnen zich opgeven door een duidelijke foto en motivatie te sturen naar samenwerkenloont@hv-marketing.nl Alle foto’s worden vertrouwelijk behandeld. Meer info via kids.opdeheuvelrug.nl.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids